Blogi

Otsikkoa klikkaamalla saat koko blogitekstin ja kuvat näkyviin

Kotipihalla

Kotipihalla grafiikanlaatan suojaamista (akvatintasävyjä) Tilley seurana. Mukavat työolosuhteet :). Copper plate protection (aquatint work) with staffy Tilley at Homeyard .Comfortable working conditions :).

Kortteja ja toiveita auringonsäteistä

Minulta oli kyselty onko kauris-piirroksistani kortteja saatavilla. Nyt voin ilokseni vastata myöntävästi. Painosta on tullut viisi erilaista korttia näin aluksi. Niiden saama vastaanotto on ollut ilahduttavaa. Toinen ilon aihe on, että tuntuu siltä kuin meillä päin viimein koleus väistyy –hitaasti, mutta varmasti. Auringonsäteet ovat tänään käyneet piipahtamassa muutamaankin otteeseen. Ovat tervetulleita. Vielä en ole päässytJatka lukemista ”Kortteja ja toiveita auringonsäteistä”

Kauriit vieneet mennessään

Kevään lämpöjä odotellessani olen piirtänyt luonnoksia grafiikantöitäni ajatellen. Autotallia, jossa syövytän laattoja, ei pysty lämmittämään, joten joudun vielä odottamaan jonkin aikaa sitä hetkeä, kun alan työstää vuoden ensimmäistä laattaa. When I have waiting warm weathers of Spring I have drawn sketches with my graphics work in mind. I still have to wait a moment whenJatka lukemista ”Kauriit vieneet mennessään”

Tekniikkaa ~Technology

Juuri kun joitakin aikoja sitten totesin, etten välitä enää mistään etä-tapahtumista, koska koin, että niistä ei jäänyt samanlaista vahvaa muisti-ja tunnejälkeä kuin elävässä kohtaamisessa, piti ottaa osittain sanojani takaisin. Esimerkkinä minulla oli syksyltä yksi konsertti ja teatteri. Molemmat olivat hyviä, ihania ja viihdyttäviä, mutta kun konsertti oli ohi, tunnelma hävisi melko pian. Yleensä minkä tahansaJatka lukemista ”Tekniikkaa ~Technology”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Nina Haatio

Taidegrafiikka vei sydämeni kymmenisen vuotta sitten ja sillä tiellä olen. Työni ovat pientä metalligrafiikkaa. Tekniikkana viivasyövytys, akvatinta ja pehmeäpohjatekstuuri.

nina.haatio (at) gmail.com
Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: