Blogi

Otsikkoa klikkaamalla saat koko blogitekstin ja kuvat näkyviin

Kuivaneula

Vuosi on alkanut etäopiskellessa ja kuivaneulatöitä tehdessä. Metalligrafiikka vaatii keskittymistä ja rauhallista työskentelyä ja luulen, että kuivaneulatekniikka on tässä vieläpä kaiken aatelia. ”Lupa” tehdä harkiten, koska hosuen ei tule hyvää tulosta. Kuvittelun ilon eli taidegrafiikkaani löydät myös facebookista: https://m.facebook.com/kuvittelunilo Tervetuloa seuraamaan ja hyvää vuoden 2022 jatkoa kaikille! 🍀

Orastava ystävyys

Teen aika paljon satukuvitusmaisia pikkugrafiikoita. Tässä luonnos ja kolme eri grafiikanvedosta työstä nimeltään ”Orastava ystävyys”. Luonnoksen piirsin viime talvena, kun Tilley oli toisen koiramme Tessun poismenon jälkeen jäänyt ainokaiseksi ja mietin, kuinka yksinäinen se mahtaa ollakaan.I make fairy-tale-like little graphic prints. Here’s a sketch and three different graphic prints of a work called “Budding Friendship”.Jatka lukemista ”Orastava ystävyys”

Kotipihalla

Kotipihalla grafiikanlaatan suojaamista (akvatintasävyjä) Tilley seurana. Mukavat työolosuhteet :). Copper plate protection (aquatint work) with staffy Tilley at Homeyard .Comfortable working conditions :).

Kortteja ja toiveita auringonsäteistä

Minulta oli kyselty onko kauris-piirroksistani kortteja saatavilla. Nyt voin ilokseni vastata myöntävästi. Painosta on tullut viisi erilaista korttia näin aluksi. Niiden saama vastaanotto on ollut ilahduttavaa. Toinen ilon aihe on, että tuntuu siltä kuin meillä päin viimein koleus väistyy –hitaasti, mutta varmasti. Auringonsäteet ovat tänään käyneet piipahtamassa muutamaankin otteeseen. Ovat tervetulleita. Vielä en ole päässytJatka lukemista ”Kortteja ja toiveita auringonsäteistä”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Nina Haatio

Taidegrafiikka vei sydämeni kymmenisen vuotta sitten ja sillä tiellä olen. Työni ovat pientä metalligrafiikkaa. Tekniikkana viivasyövytys, akvatinta ja pehmeäpohjatekstuuri.

nina.haatio (at) gmail.com
Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: