Blogi

Otsikkoa klikkaamalla saat koko blogitekstin ja kuvat näkyviin

Tessu

Rakkain ja suloisin Tessumme siirtyi ajasta ikuisuuteen viikko ja yksi päivä sitten minun, Topin ja eläinlääkärin saattamana 9 ja puolen vuoden ikäisenä. Aivan liian aikaisin, mutta vakava sairaus vei valitettavasti voiton. Sydämet särkyneinä jäimme kaipaamaan sinua Tessu, jokaisen päivän ilo. Tilleyn paras ystävä ja ”emo”. Sanoja ei löydy, kuinka suuri ikävä on pientä rakasta perheenjäsentäJatka lukemista ”Tessu”

Uutta vuotta aloitellessa

Vuoden 2021 alun myötä v. 2020 loppuvuonna alkaneista näyttelyistä ei ole enää kuin muutama päivä jäljellä. Kiitän jo tässä vaiheessa kaikkia näyttelyissä käynneitä. Rohkeudestakin kiitän, sillä näin korona-aikaan joutuu miettimään, missä kannattaa kulkea. Onneksi galleriat ovat melko rauhallisia paikkoja ja meininki maltillista. Papu Gallerian (Mariank. 24, Helsinki) Laulava prässi ja Hymyilevä Baren – yhtesinäyttely SirkkaJatka lukemista ”Uutta vuotta aloitellessa”

Hyvää uutta vuotta 🍀 Happy New Year

Vuodenvaihteen lähestyessä on mukava miettiä niitä hyviä asioita joita on tässäkin vuodessa ollut – koronasta huolimatta. Kohtaamiset eri ihmisten kanssa ovat olleet vähäisempiä, mutta onneksi eri viestimien kautta on voinut vaihtaa ajatuksia ja saada palautetta. Kiitos niistä kaikista asianosaisille. On ollut kivaa. Instagramtilini kuvittelunilon bestnine2020 myötä toivotan teille kaikille rauhallista uutta vuotta ja mukavia hetkiäJatka lukemista ”Hyvää uutta vuotta 🍀 Happy New Year”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Nina Haatio

Taidegrafiikka vei sydämeni kymmenisen vuotta sitten ja sillä tiellä olen. Työni ovat pientä metalligrafiikkaa. Tekniikkana viivasyövytys, akvatinta ja pehmeäpohjatekstuuri.

nina.haatio (at) gmail.com
Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: