Esittely

Teen metalligrafiikkaa perinteisin menetelmin. Olen ollut aktiivisesti taidegraafikko syksystä 2020. Taidegrafiikkaa opiskelin Helsingin Taiteilijaseuran kurssikeskuksessa vuosina 2010 – 2019. Muuta kuvallista koulutusta olen saanut mm. Helsingin avoimessa yliopistossa sekä Kanneljärvenopistossa joka on myös Lapin avoimen yliopiston yhteistyötaho. Kehitän ammattitaitoani edelleen kurssien ja oman työskentelyni kautta. Harrastuksina minulla on mm. taidehistoria. Koirat, lukeminen ja metsässä käyskentely ovat olleet elämässäni lapsuudesta asti.

Lapsuuden kullankimaltelevat muistot vanhoista satukirjoista ja kesäpäivistä maaseudulla ja metsissä ovat inspiraationani sekä kortteja piirtäessäni että grafiikkaa työstäessäni. Näiden lisäksi
minua viehättää leikkiä mittasuhteilla eli tehdä isoista pientä ja pienestä suurta. Pidän myös kaupunkielämän kuvaamisesta: kahviloista ja kaduista.
Grafiikassa rakastan myös käsityöläisyyttä, tekniikoiden pohtimista ja hidasta mietiskelevää ja harkitsevaa työskentelyä.

MENNEITÄ NÄYTTELYITÄ
Past print art exhibitions

K9 KOIRANÄYTTELY
Yhteisnäyttely
Art Fridan joka vuotinen hyväntekeväisyysnäyttely Rescueyhdistys Kulkurien hyväksi
Galleria Art Frida, Helsinki
14.8.-2.9.2021

Laulava Prässi ja Hymyilvä Baren Yhteisnäyttely Sirkka Palosen kanssa
Galleria Papu, Helsinki
1.12.2020 – 3.1.2021

Kesän rippeet
Galleria Vikholm,
Lohja 1. – 25.9.2020

Kosminen salonki
Yhteisnäyttely
Galleria Kosminen, Helsinki
heinäkuu 2020

OTA YHTEYTTÄ
Get in touch

Tällä lomakkeella

TULEVIA JUTTUJA
Myöhemmin ..%d bloggaajaa tykkää tästä: